Jill Johnson

Separat biljett krävs

2 aug
Drottningskärs Kastell, Aspö
19:00

Jill Johnson gör unik konsert på Karlskrona Skärgårdsfest!

Sveriges främsta countrydrottning har berikat oss med sina fantastiska låtar och omisskännliga röst i snart tre decennier. Det stora genombrottet kom med vinnarlåten “Kärleken är” i Melodifestivalen 1998. Sedan dess har hennes karriär kantats av hyllade konsertturnéer, krogshower och utmärkelser. Tv-programmet “Jills veranda” är just nu inne på sin fjärde säsong och ingen tycks få nog av Sveriges starkast lysande countrystjärna.

Den 2 aug 2022 kommer Jill till Karlskrona Skärgårdsfest för att bjuda på en intim och unik konsert på Drottningskärs Kastell på Aspö.

Konserten ingår inte i festivalpasset eller i endagsbiljetterna till Stortorgets scenområde, men genom festivalpasset får du 100:- rabatt på din biljett till Jills konsert.


Insläpp till konserten från 18.00
Fri entré till Kastellet under dagen. Kastellet stänger 17.00 för att åter öppna inför konsert. 
Live från ca 19.00

Medhavd mat och dryck förbjuden pga Kastellets serveringsområde. Medhavda stolar får endast tas med upp på muren och är förbjudna nere på ”parketten” där det är sittplats på Kastellets bänkar och ståplats som gäller. Filt går självklart bra att ta med. Önskar ni picknickmysa innan konserten kan vi rekommendera Kastellets fantastiska grönytor precis utanför entrén.

Aspöfärjan

Aspöleden går mellan Karlskrona och Aspö i Karlskrona skärgård. Resan med vägfärjan är kostnadsfri. Efter konserten går det extrainsatt avgång klockan 21:00.