Sovkonsert Electronic Goodnight de Luxe 2

Förbokning

3 aug
Fredrikskyrkan
21:00

Vi bäddar ner oss till den elektroniska musikens ljudlandskap. I Fredrikskyrkan hålls en unik sovkonsert, under temat “Mänskligt liv”, med duon Kord. Evenemanget förstärks av konstnären Åke Franzén.

Ta med din mjukaste kudde och en tjockare filt eller liggunderlag att ligga på. Dröm dig bort under en musikalisk resa mitt i världsarvet.

Antalet liggplatser är begränsade och behöver kostnadsfritt förbokas. Skicka ett sms med antal önskade platser, samt namn på en i sällskapet till 0731586168. Du får en bekräftelse tillbaka. Evenemanget är skapat främst för en liggande och sovande publik, men det finns även sittplatser. Dessa behöver inte förbokas.

Onsdagen 3 augusti 21.00.

Fredrikskyrkan i Karlskrona.

Fri entré.

Kord har uppmärksammats på Europas klubbscen, men också för ett flertal skivsläpp. Från dansmusiken, via Studio Primitive 1, har nu ett meditativt sovkoncept skapats. Det specialkomponerade stycket framförs live. Kord består av Johan Sturesson och Annie Gylling.

Ljus: Anders Bergström.
Epilog: Gabriel Norrgård.

Evenemanget varar i 90 minuter.

Upplevelsen är ett samarbete mellan ART Carlscrona och Fredrikskyrkan under Karlskrona Skärgårdsfest 2022. Evenemanget sker i samverkan med Svenska Kyrkan, Musik i Blekinge och Studieförbundet Vuxenskolan.