Melanie C

2 augusti – Stora Scen

Internationella superstjärnan Melanie C, också känd som ‘Sporty Spice’ i Spice Girls har sedan mitten av 90-talet varit med och format den moderna pophistorien. Den 2 augusti äntrar hon Stora Scenen med sitt band för en hitkavalkad som kombinerar det bästa från tiden med Spice Girls med hennes karriär som soloartist!

Veronica Maggio

2 augusti – Stora Scen

Med sina sju kritikerrosade album, som samtliga uppnått multi-platina, har Veronica Maggio slagit rekord på Spotify med över 1 miljard streams och är därmed den första artisten – någonsin – vars låtkatalog på svenska når denna magiska milstolpe. Den 2 augusti kommer Sveriges popdrottning nummer ett till Karlskrona Skärgårdsfest!

Bolaget

3 augusti – Stora Scen

Med över 200 miljoner streams har Bolaget blivit ett av de hetaste namnen i den svenska musikbranschen och deras energiska liveshow har gjort att de kallats Nordens just nu bästa liveakt. Den 3 augusti kommer Bolaget till Karlskrona Skärgårdsfest!

RIX FM FESTIVAL

31 JULI – Stortorget – 19:00 – FRITT INTRÄDE!

Den 31 juli 2024 kommer SVERIGES STÖRSTA MUSIKFEST, RIX FM FESTIVAL till Karlskrona och bjuder på en färgsprakande sommarfest på Stortorget med FRITT inträde.

I år fyller RIX FM dessutom 25 år och fyller scenen med några av Sveriges mest eftertraktade artister. RIX FM Festival har sedan starten år 2000 vuxit till att bli ett av Europas mest framstående radioevent med över en kvarts miljon besökare förra året. 

Lars Winnerbäck

1 augusti – Stora Scen

I över 25 år har Lars Winnerbäck tagit med sig det svenska vemodet upp på scen och satt ord på en helgenerations känslor. På fjorton studioalbum har han skapat ett eget, tydligt igenkännbart, språk och myntat det kanske svenskaste ordet vi har: tandläkarväder.

Darin

3 augusti – Stora Scen

Med en explosiv start på 2023 genom att släppa sitt senaste album, “En annan jag”, har Darin ännu en gång tagit musikvärlden med storm. På albumet följde en framgångsrik arenaturné där Darin imponerade och förtrollade publik i hela landet. Nu fortsätter segertåget in i 2024!

Peg Parnevik

1 augusti – Stora Scen

En av de stora låtarna som kom ur 2023 års upplaga av Så Mycket Bättre var utan tvekan Peg Parneviks “Bättre Nu (The Wedding)”. Låten tog sig in på en förstaplats på Spotify och på Svensktoppen höll den förstaplaceringen i hela 14 veckor. Med samlad energi från höstens framgångar är nu Peg Parnevik redo att visa vad hon går för under sin största turné hittills.

Transatlantic Radio

2 augusti – Stora Scen

Transatlantic Radio bildades av den Karlskronabördiga basisten Victor Brodén (LeAnn Rimes, Richard Marx, Dokken, Little Big Town, Ronan Keating, Brad Paisley mfl) under 2020 när pandemin stoppade alla turnéer. Bandet består av erfarna musiker som Fred Kron, en mångsidig keyboardist och filmkompositör, samt gitarristen R.J Ronquillo, en världsberömd artist med erfarenhet från bland andra Ricky Martin och Stevie Wonder. Trummisen Chris Reeve, tidigare med i Filter och nu trummis för Avril Lavigne och Tom Morello, förstärker bandets rytmsektion. Men framförallt förgylls detta stjärnspäckade band av Hasslö-legenden Mattias Osbäck, som bidrar med sin ikoniska hårdrocksröst.

Se bilder från förra året